Timmerwerken

Algemene timmerwerken

Houten bijgebouwen, houtskeletbouw, tuinhuizen, carports

Terrasoverkappingen

Poolhouses, buitenkeukens

Houten bijgebouwen

Op zoek naar een manier om je leefruimte uit te breiden, extra opslagruimte te creëren of gewoonweg te genieten van het buitenleven? Vertrouw op de ervaring van Dakwerken Haesen.

Wij creëren verschillende soorten houten bijgebouwen op maat en volgens uw wensen.

Stijlvolle veelzijdigheid

Met onze houten bijgebouwen haal je veel meer in huis dan alleen maar extra ruimte. Elk bouwwerk moet perfect in jouw levensstijl en esthetiek passen.

Of je nu droomt van een elegante carport, een sfeervol poolhouse, een rustgevende tuinkamer of een praktisch tuinkantoor, wij hebben de expertise en ervaring om jouw visie werkelijkheid te maken.

Kwaliteit zonder compromis

Onze houten bijgebouwen worden vakkundig vervaardigd en met duurzame materialen. Van  de robuuste constructie tot de verfijnde afwerking, elk detail wordt met zorg behandeld om tot een perfect resultaat te komen.

Maatwerk tot in de puntjes

Bij ons draait alles om jouw tevredenheid. We begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan al je specifieke wensen en eisen te voldoen. Wij maken een bijgebouw op maat volgens jouw stijl, functionaliteit en budget.

Investeer in je woning en levensstijl

Een houten bijgebouw is niet alleen een toevoeging aan je woning, maar ook een investering in je levensstijl. Geniet van het comfort van een op maat gemaakt houten bijgebouw dat perfect past bij jouw levensstijl.

Uitvoeringen in Eik, Afrormosia, Padoek, Thermowood.

Wacht niet langer om je droom te realiseren! Neem vandaag nog contact met ons.

bekleden houten bijgebouw