Dakwerken

Hellende daken

Dakwerken Haesen Rob is een betrouwbare partner voor al uw dakwerken, zowel voor nieuwbouwprojecten als renovaties? Met onze expertise en het gebruik van hoogwaardige materialen garanderen wij een perfecte plaatsing van uw hellend dak en alle bijbehorende aspecten.

Dakwerken Haesen zorgt voor een volledige uitvoering van de werken, vanaf het daktimmerwerk tot isolatie en dakbedekking. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor de eindafwerking, waaronder het inbouwen van dakramen en dakkapellen, evenals het plaatsen van zinkwerken.

Of u nu kiest voor dakpannen of leien, wij staan garant voor kwaliteit. Bovendien is energie-efficiëntie tegenwoordig een belangrijk onderwerp. Met een optimaal geïsoleerd hellend dak zult u direct merken dat uw energiefactuur lager uitvalt. Dankzij de weerbestendigheid en uitstekende waterafvoer van een hellend dak, heeft het ook minder onderhoud nodig.

Graag meer informatie over een professioneel geplaatst hellend dak? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en deskundig advies te geven.

 

dakrenovatie en dakwerken

Platte daken

Voor het plaatsen van platte daken kan u rekenen op het vakmanschap van Dakwerken Haesen. Het is belangrijk dat u voor het plaatsen van een plat dak kiest voor duurzaamheid. Zowel EPDM (synthetisch rubber) als roofing komen als dakbedekking in aanmerking. EPDM heeft een zeer lange levensduur, terwijl roofing interessant is door een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Dakwerken Haesen kan u helpen bij de uiteindelijke keuze van de materialen.

De plaatsing van platte daken gebeurt in een aantal stappen. Eerst wordt het daktimmerwerk en isolatie geplaatst, de volgende stap is de plaatsing van de dakbedekking: EPDM of roofing naar keuze. Wij plaatsen ook dakkoepels of lichtstraten voor extra lichtinval.  Bij de constructie van een plat dak zorgen wij voor de juiste hellingsgraad om een vlotte waterafvoer te garanderen.

Zaakvoerder Rob Haesen geeft u graag een woordje uitleg en bekijkt samen met u wat de beste opties zijn.

dakrenovatie en dakwerken

Dakrenovatie

Dakrenovatie is nodig wanneer de dakconstructie begint door te zakken of aangetast is door vocht, dan zal het vervangen van enkele dakpannen of leien niet volstaan.  Laat uw dak eens nakijken door Dakwerken Haesen, hij kan na een grondige controle van de dakconstructie beoordelen welke ingrepen er dienen te gebeuren. Het dak repareren, nieuwe dakbedekking plaatsen of een volledig nieuw dak plaatsen.

Dakwerken Haesen in Laakdal zorgt voor de totale afwerking. Het bestaande dak afbreken, nieuwe daktimmerwerken uitvoeren, isolatie aanbrengen, nieuwe dakbedekking plaatsen en de afwerking met dakgoten en zinkwerken.

De nieuwe dakisolatie brengen wij aan volgens de hedendaagse normen, waardoor uw woning ook energiezuiniger wordt.

Als er niet tijdig ingegrepen wordt neemt de kans op lekkage en meer schade aan de dakconstructie toe. Dit zorgt voor meer ongemakken, maar later ook voor extra kosten.

Zorgen om uw hellend of plat dak? Contacteer ons voor vrijblijvend advies!

dakrenovatie en dakwerken

Zinkwerken

Goed uitgevoerde zinkwerken en afwateringsystemen zijn, zowel functioneel als esthetisch van groot belang. Wij geven de nodige zorg aan de afwerking van  dakranden, waarbij we gebruik maken van rechthoekige bakgoten of elegante halfronde mastgoten, vervaardigd uit koper of zink. Wij werken zowel met standaardmaten als met zinkwerk op maat. Vakkundig ter plaatse gesoldeerd en stevig met elkaar verbonden door middel van dakgootverbindingen. Daarnaast installeren we alle nodige regenpijpen om een vlotte afvoer van hemelwater te garanderen. Onze professioneel uitgevoerde lood- en zinkwerken geven uw dak de perfecte finishing touch.

Wij plaatsen en herstellen ook zinken daken. Een zinken dak kan zowel geplaatst worden op hellende daken en platte daken.
Een zinken dak is erg duurzaam en kan in verschillende uitvoeringen geplaatst worden: felsdak, roevendak en losanges (zinken leien).

Contacteer ons vrijblijvend voor advies of een offerte voor zinkwerken.

dakrenovatie en dakwerken